Drátované šperky III - Hátleová, Karla (Grada, 2010)
Tato kniha se zaměřuje na méně tradiční způsoby výroby šperků. Její snahou je dodat všem odvahu k vytváření nejen drátovaných, ale i tepaných, žíhaných a letovaných šperků a to vše v domácích podmínkách s běžně dostupnými materiály a pomůckami. Všem, kdo se zajímají nejen o tvoření, ale i o esoteriku, udělá kniha radost hned dvakrát. Obsahuje totiž i charakteristiky slunečních znamení, rozdělení polodrahokamů podle zvěrokruhu a jejich vliv na člověka a také popisy k výrobě šperků pro jednotlivá znamení. BODY:netradiční techniky použití polodrahokamůšperky podle zvěrokruhu
Keywords: Výtvarné techniky