Sandersův odkaz - Pichl, Jiří (Eknihy hned, 2015)
Bohatý Brian Harper z New Yorku onemocněl a postupně o všechno přišel. Zákeřná nemoc devastuje jeho organismus. V zoufalství prchá z velkoměsta a jede za poslední peníze na Západ, zemřít do divočiny. Nevyhýbá se nebezpečným situacím, ale smrt ho zatím nechce. Zabydlí se ve zřícenině indiány vypáleného Sandersova ranče a čeká na smrt. Mezitím se seznámí se Sharon, mladičkou dcerou zaostalé rodiny Palmerů, žijících primitivním životem v divočině.
Keywords: Společenské romány