Otázka sociální (IV) - Masaryk, Tomáš, Garrigue (Městská knihovna v Praze, 2017)
Masarykova kritická analýza teorie socialismu a marxismu. Pojednání z roku 1898 postihuje hlavní filozofické a sociologické slabiny těchto hnutí, zároveň se svým obsahovým zaměřením dotýká problémů, jež jsou vlastní všem tzv. moderním společnostem.
Keywords: Společenské vědy, historie