Interiér Tvorba obytného prostoru - Hála, Boris (Grada, 2009)
Pro naši pohodu a načerpání nových sil je důležitý odpočinek, a ten je nejlepší tam, kde se cítíme dobře. Ať už volíme venkov či město, bydlíme v bytě, v domě či celoročně na chalupě, je nutné zajistit funkční provoz obytného prostoru. Jednotlivé kapitoly této knihy vám pomohou už se samotným výběrem místa k bydlení, jeho funkčním uspořádáním, s volbou stavebních i zařizovacích prvků. Nechybí zajímavá kapitola o vztahu developera, architekta a designéra interiéru s klientem. Publikace je kvalitním zdrojem informací pro studenty architektury a tvorby interiérů i poučným vodítkem pro zájemce o bytovou kulturu. Na rozdíl od podobně tematicky zaměřené literatury se nejedná o pouhý popis známých skutečností, ale s humorem autorovi vlastním se tato kniha snaží upozornit na sociologické a psychologické aspekty spojené s bydlením a měnícím se životním stylem.
Keywords: Architektura