Polibek bez duše - L., Armentrout, Jennifer (KING COOL, 2022)
Jediný polibek může zabít. Layla touží vést normální život teenagera. Chce trávit čas ve škole s kamarády a chodit na rande. Je ale jiná než ostatní a její celoživotní láska, adoptivní bratr Zayne, s ní jedná jako s malou sestřičkou. Zayne je součástí klanu Strážců, kteří byli shůry pověřeni lovem démonů a obranou lidstva. Layla je napůl Strážce, napůl démon a je obdařena výjimečnými schopnostmi. Její polibek má navíc smrtící účinky na každého, kdo má duši. Na scénu vstupuje Roth, výřečný a sebevědomý démon, který Laylu vyvádí z míry, protože zná její nejhlubší tajemství. Roth je šarmantní, pohledný a sexy. Pro Laylu je proto čím dál obtížnější držet si ho od těla a nevěřit jeho slovům, která do jejího života vnášejí pochyby. Démoni navíc nemají duši... Layla stojí před obtížnou volbou, která se jí může stát osudnou. Starosti s polibkem jdou stranou ve chvíli, kdy se na obzoru začne rýsovat povstání démonů, které může narušit rovnováhu života na Zemi. A Layla ví, že musí udělat vše pro to, aby povstání zabránila, a to i za cenu oběti a zrady vlastní rodiny.
Keywords: Young Adult, New Adult