Zahradníkův rok - Čapek, Karel (Městská knihovna v Praze, 2018)
Soubor lehce načrtnutých skic, ve kterých autor úsměvně vypráví o práci zahrádkářů a zahradníků a o radostech i starostech, které jim práce na zahrádce během celého roku přináší.
Keywords: Česká klasika