Bůh mně ústa má otevříti může Výbor z českých nedělních postil prvních dvou třetin 18. století - Kolektiv autorů (Host, 2019)
Výběr barokních kázání, která nově zpřístupňují tehdejší kulturu.
Keywords: Česká klasika