Vánice - Maxwell, Flint (Fobos, 2022)
Nastal konec světa. A všechno začalo jedinou sněhovou vločkou. Po tragické nehodě v práci netouží Grady Miller po ničem jiném než před vším utéct. To se mu podaří se dvěma nejlepšími přáteli, Stonem a Jonasem. Všichni tři na chvíli opouští svůj každodenní život, v němž si každý zažil své, a vydávají se na dovolenou na jih k jezeru Prism Lake, kam spolu každý rok jezdívali jako děti. Teď mají na celý prosluněný víkend jediný plán: pít, grilovat a odpočívat. Když se však celý východ Spojených států ocitne kvůli obrovské sněhové bouři pod metrovými závějemi, které přeruší dodávku proudu, a cesty přestanou být sjízdné, jejich plán je v troskách. Bezstarostná dovolená tří přátel se promění v boj o holý život. Musí spojit síly, aby z celé situace vyvázli. Venku totiž nevládne jen chlad...Ale také cosi zlověstného...
Keywords: Horory