Škola žen komedie o pěti jednáních - Moliére (Městská knihovna v Praze, 2017)
Veršovaná komedie mravů, jejímž hlavním tématem je žárlivost a výchova dívek. Hlavní postavou je Arnulf, který přijme do svého domu osiřelou holčičku a pokouší se ji vychovat k obrazu svému.
Keywords: Humor, satira