Ze života hmyzu - Čapek, Karel (Městská knihovna v Praze, 2018)
Divadelní hra, v níž autor uplatnil kritický pohled na soudobou společnost, ve které všechny vztahy určují sobecké zájmy.
Keywords: Česká klasika