Válka s Mloky - Čapek, Karel (Městská knihovna v Praze, 2018)
Světově proslulý utopistický román, kterým Čapek v roce 1936 poukázal na nebezpečí rozmachu fašismu a reálnou hrozbu 2. světové války.
Keywords: Česká klasika