Bouřný úsvit - Zuzana, Hartmanová (Host, 2022)
Sled chybných rozhodnutí - a jistá dávka šílenství - zapříčinil pád samozvaného spasitele. Jeho moc visí na vlásku a možnosti rychle docházejí. Zatímco Hiramoto přichází vyrovnat účty, ruiny na východě slibují Arumielovým odpůrcům nové začátky a relativní bezpečí. Ovšem magie ještě neřekla poslední slovo.
Keywords: Sci-fi, fantasy