Zmoudření dona Quijota tragédie o pěti aktech - Dyk, Viktor (Městská knihovna v Praze, 2019)
Drama Viktora Dyka inspirované známým románem španělského spisovatele Cervantese, jehož hlavními postavami jsou idealistický don Quijote a materialistický sluha Sancho Panza.
Keywords: Česká klasika