České strany a jejich kandidáti Případ voleb do Poslanecké sněmovny v roce 2010 - Peter, Spáč (Masarykova univerzita, 2013)
Kniha se zaměřuje na nominační procesy v českých politických stranách pro volby do Poslanecké sněmovny v roce 2010. Jednotlivé případy analyzuje pomocí vlastního teoretického modelu, kombinujícího existující teorii s novými prvky. Představuje tak nejen analýzu samotného českého případu, ale i příspěvek k teoretické debatě o možnostech studia výběru kandidátů v širším smyslu.
Keywords: Politologie