Bronzová medaile - Schmiedlová, Michaela (Eknihy hned, 2016)
Kvůli autonehodě musela Rory pověsit profesionální krasobruslení na hřebík. Nic v jejím životě není takové, jak si představovala. Do toho potkává svého idola, svou velkou platonickou lásku Dominika Výborného. Všechno se dává do pohybu, když Dominik zjistí, s kým se to ve skutečnosti seznámil. Podaří se Rory návrat ke sportovní kariéře?
Keywords: Milostné romány