Marketingový plán na pivním tácku - Čevelová, Magdalena (Eknihy hned, 2015)
"Marketingový plán se musí vejít i na pivní tácek." K názvu nové e-knihy mě inspiroval tenhle citát sociologa Thomase Patalase. Marketingový plán malé firmy totiž není raketová věda. Může být velmi stručný a s dobrým návodem ho zvládne sestavit opravdu každý. Onen "dobrý návod" najdete v této e-knize. Proč vůbec mít marketingový plán? Pomůže vám vydělat i ušetřit. To není planý slib, ale praktická zkušenost celé řady mých klientů.
Keywords: Marketing a reklama