Údržba chaty a chalupy - Koubek, Miroslav (Grada, 2010)
Publikace je určená pro majitele chat a chalup a všechny domácí kutily, kteří se zajímají jak svépomocí udržovat či renovovat nemovitost. Autor v jasné a srozumitelné formě nabízí široké veřejnosti praktické, řemeslnické rady týkající se údržby a renovace oken, dveří, malby, fasády, tapetování, střešní krytiny, dřevěných konstrukcí od podlahy přes nábytek až po střechu. Jasně a srozumitelně popisuje jednak správné pracovní postupy a správný výběr a aplikaci renovačních materiálů, jednak chyby, kterých se někteří kutilové dopouštějí při údržbě a opravách, a které mohou znehodnotit celé snažení.
Keywords: Hobby