Rychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin - Kobza, František (Grada, 2009)
Kvetoucí rostliny lákají svou krásou každého a může-li si je sám napěstovat a přivést k rozkvětu, je jeho radost i zážitek ještě silnější. A přitom je to tak jednoduché! Publikace seznamuje čtenáře nejen se sortimentem cibulovin a hlíznatých druhů květin, ale zahrnuje i základní informace o "chováníí" rostlin a jednoduchých postupech rychlení v domácích i nejmodernějších provozních podmínkách. Napoví,jak květiny narychlit i jak o ně pečovat, poslouží jako dobrý rádce zahrádkářům, studentům i praktikům ve výrobním zahradnictví. Doporučujeme ji každému, kdo má zájem se dozvědět něco nového nebo si prostě vyzdobit v zimě byt vlastními vypěstovanými květinami.
Keywords: Zahradní rostliny