R.U.R. - Čapek, Karel (Městská knihovna v Praze, 2018)
Klasické vědeckofantastické drama Karla Čapka se odehrává v blíže neurčené budoucnosti na ostrově, kde se vyrábějí umělé bytosti - roboti, kteří se po čase proti lidem vzbouří.
Keywords: Sci-fi, fantasy