Věkem podmíněná makulární degenerace - Kolář, Petr (Grada, 2008)
Tato kniha je první ucelenou publikací věnovanou tomuto tématu, souhrnné dílo podobného charakteru a rozsahu nebylo doposud v české odborné literatuře publikováno. Autorský kolektiv tvoří přední čeští specialisté zabývající se diagnostikou a léčbou onemocnění sítnice pod vedením MUDr. Petra Koláře, Ph.D.
Keywords: Oftalmologie, ORL