Povídky. - Němcová, Božena (Městská knihovna v Praze, 2019)
Soubor povídkové tvorby vzniklé ve 40. až 60. letech 19. století obsahuje kromě Babičky všechny známé a mnohokrát vydané povídky Boženy Němcové.
Keywords: Česká klasika