Dopady vybraných veřejných politik na regionální rozvoj v České a Slovenské republice Vědecký sborník - Jan, Šelešovský, (ed.) (Masarykova univerzita, 2012)
Sborník příspěvků zahrnuje parciální výsledky z druhého roku výzkumu z oblastí sektoru veřejného a finančního. Uvedené výstupy byly prezentovány na semináři 24. a 25. 11. 2011. Oproti minulému sborníku, v letošním roce byl předřazen sektor finanční.
Keywords: Politologie