Žítkovské bohyně - Kateřina, Tučková (Host, 2012)
Bestseller, který získal Cenu Josefa Škvoreckého 2012 a Magnesii Literu 2013 - Kosmas cenu čtenářů. Fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Keywords: Česká současná beletrie