Odvážná záměna - Votavová, Eva (Eknihy hned, 2013)
Hrabě Drake Stirling se po několika letech vrací do své rodné Anglie, aby se oženil. Jeho snoubenka Elizabeth, kterou však dosud neviděl, má na domluvený sňatek úplně odlišný názor. Miluje Nathaniela a za žádnou cenu si hraběte vzít nechce.
Keywords: Erotické romány