Dvanáct pohádek z onoho světa - Říha, Václav (Městská knihovna v Praze, 2018)
Pohádky na biblické motivy dobra a zla, které docházejí odplaty především prostřednictvím onoho světa. Pro děti od 6 let.
Keywords: Beletrie pro děti