Kalevala - Kalevala (Městská knihovna v Praze, 2018)
Rozsáhlý historický epos, jehož děje, odvíjející se od stvoření světa až do Kristova narození, jsou mýtickou historií vzniku finského národa.
Keywords: Světová klasika