Jezdecká akademie Cesta do Snowfieldu - Mayer, Gina (KING COOL, 2022)
Třináctiletá Zoe je nadaná flétnistka, která slaví úspěchy na koncertech po celém světě. Koním rozumí asi jako fyzikálním tabulkám, tedy vlastně vůbec. Když se však rozhodne jet podpořit svou kamarádku Kim u přijímací zkoušky na Jezdeckou akademii ve Snowfieldu, kde studují jen ti nejlepší z nejlepších a kde léčí zraněné duše koní, něco se stane. V divoké přírodě kanadských hor Zoe zažije setkání, které jí změní život. Podaří se jí zachránit černého hřebce Šamana, který naléhavě volá o pomoc? Zachrání Zoe i sama sebe? Šamanův pohled říká, že to může udělat jen ona.
Keywords: Young Adult, New Adult