Věřil jsem, že to musí jít lepší cestou S profesorem Janem Starým o převratech v dětské onkologii - Petra, Dvořáková (Host, 2024)
Jak překročit hranice nemožného? A proč jsme světová špička v léčbě dětské leukémie?
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy