Encyklopedie sídelních biskupů v českých zemích - Milan, M., Buben (Karolinum, 2026)
Rozsáhlá publikace přibližuje v samostatných slovníkových medailonech postavy jednotlivých sídelních biskupů v Čechách a na Moravě. Neomezuje se jen na abecední výčet faktografických dat, ale seznamuje i s širšími souvislostmi z hlediska historických reálií a církevních dějin. Medailony jsou provázeny blasony a vyobrazeními užívaných znaků s jejich podrobným popisem. Mimořádné encyklopedické dílo zahrnuje církevní osobnosti od historických počátků v 10. století do dneška. Úvodním slovem otevírá knihu Mons. Jan Graubner, v době vzniku knihy arcibiskup pražský a primas český, uzavírá ji Dominik kardinál Duka. Druhé vydání, aktualizované a doplněné.
Keywords: Religionistika