Jídlo na prvním místě [2] Vyzkoušejte Whole30 a změňte svůj život k nepoznání aneb paleo mýtů zbavené - Melissa, Hartwigová (Jan Melvil Publishing, 2017)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti. Melissa a Dallas Hartwigovi vám představí strhující příběh biochemických reakcí organismu na složení potravy, dopřejí vhled do vzájemných vztahů hladin hormonů, vysvětlí závislost mozku na cukru, a hlavně ukáží cestu z bludného lesa nezdravých návyků.
Keywords: Kuchařky