Odborné a pedagogické praxe ve sportu a tělesné výchově - Tilinger, Pavel (Karolinum, 2014)
Učební text je určen pro studenty studijního programu tělesná výchova a sport na FTVS UK. Obsahuje kompletní informace a pokyny ke všem typům odborných praxí v tělovýchově a pedagogických praxí ve školách, které studenti v průběhu studia musí absolvovat. Text doplňují názorné příklady záznamů z praxí a předtištěné formuláře pro jednotlivé druhy praxí.
Keywords: Vysokoškolská pedagogika