Koupací jezírka - Sedlák, Jiří (Grada, 2008)
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček. Publikace čtenáře krok za krokem provází problematikou plánování, výstavby, osazování a udržování koupacích jezírek. Součástí knihy je i návrh osazovacího plánu, přehled vodních rostlin, vzor smlouvy, orientační rozpočet atd.
Keywords: Úprava zahrady