Devatero pohádek a ještě jedna jako přívažek od Josefa Čapka - Čapek, Karel (Městská knihovna v Praze, 2018)
Dnes již klasické pohádky a nevšední příběhy lidí, zvířátek a pohádkových bytostí. Pro děti od šesti let.
Keywords: Beletrie pro děti