Jako obvykle jsem hledal nějakou třetí cestu S Pavlem Baršou o filozofii, politice, společnosti a jeho intelektuálních životech - Pavel, Barša (Host, 2025)
Knižní rozhovor s předním českým myslitelem
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy