Zátěžová diagnostika v tělovýchovné a sportovní praxi - Ivan, Struhár (Masarykova univerzita, 2019)
Předložený učební text poskytuje komplexní přehled nejčastěji využívaných testů s cílem objektivního posouzení trénovanosti (výkonnosti) testované osoby a také zjištění reakce organismu (fyziologické i patologické) na zátěž. Učební text je svým komplexním pojetím užitečný pro studenty tělovýchovných fakult, samotné sportovce, trenéry a také specialisty ve všech sportovních disciplínách.
Keywords: Sport; Ostatní lékařské obory