Veterinární léčiva pro posluchače farmacie - Lamka, Jiří (Karolinum, 2014)
Učební text pro studenty Farmaceutické fakulty UK seznamuje s nejvýznamnější farmakologickou a farmaceuticko-technologickou problematikou veterinární farmacie.
Keywords: Veterinární lékařství