Můj život s Jerrym - Toole, Pavla (Eknihy hned, 2016)
Kniha vtipně a s určitým nadhledem odhaluje myšlenky a zákoutí společně prožité poslední části života velmi extravagantního páru. Dva lidé, kteří se náhodou potkali a prožili spolu několik báječných let. On, vietnamský veterán, zavátý do srdce Evropy, biker milující svého Harleye, neskutečně silná osobnost, bojující až do poslední minuty se svoji nemocí. Ona, žena středních let, okouzlena svoji životni láskou, prožívá neuvěřitelný příběh dvou vzájemně si oddaných lidi.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy