Obyčejný život - Čapek, Karel (Městská knihovna v Praze, 2018)
Závěrečný titul Čapkovy tzv. noetické trilogie, zkoumající mnohost možných pohledů na tutéž událost, osobnost či životní příběh, je koncipován jako životní bilancování železničního úředníka na penzi.
Keywords: Česká klasika