Řím - Zola, Émile (Městská knihovna v Praze, 2017)
Druhý román Zolovy žalující, sociální a protiklerikální románové trilogie, propojené ústřední postavou pochybujícího kněze Pierra Fromenta.
Keywords: Světová klasika