Divá Bára - Němcová, Božena (Městská knihovna v Praze, 2018)
Klasická povídka Boženy Němcové vypráví o temperamentní vesnické dívce, která riskuje vyvržení z vesnického společenství proto, aby osvědčila své přátelství a pomohla své kamarádce z těžké životní situace.
Keywords: Česká klasika