Nejistá oběť - McGowan, Claire (Vendeta, 2022)
Suzi udělala něco hrozného. A teď za to platí. Těhotná a vystrašená žije v chalupě na samotě se svým žárlivým manželem Nickem. Když se do jediného domu v okolí přistěhuje Nora, Suzi je vděčná za novou kamarádku. Tak moc, že se jí chystá svěřit své strašlivé tajemství. Ale Nora je jiná, než se na první pohled zdá. Je možné, aby už věděla, co Suzi provedla? Mezitím Elle tráví dny ve svém dokonalém domě, ponořena do role ukázkové manželky. Ale když ji manžel zradí, odhalí tím tajemství, které sahá až do jejího dětství. Udělá cokoli, aby zůstalo utajeno, i kdyby to znamenalo vraždu. Koneckonců, nebylo by to poprvé...Tito neznámí lidé, zamotaní do svých tajemství a lží, si brzy uvědomí, že mají společného víc, než si kdy dokázali představit. Když je šokující událost svede dohromady, jejich životy se navždy změní.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery