O věcech obecných, čili, Zoon politikon - Čapek, Karel (Městská knihovna v Praze, 2018)
Čapkovské úvahy o politice, společnosti, civilizaci, kultuře jsou svižným i úsměvným zamyšlením nad věcmi a jevy kolem nás.
Keywords: Společenské vědy, historie