Bílá nemoc - Čapek, Karel (Městská knihovna v Praze, 2018)
Jedna z nejznámějších protiválečných divadelních her Karla Čapka, která byla poprvé uvedena ve Stavovském divadle v roce 1937 s Hugo Haasem v hlavní roli.
Keywords: Česká klasika