Tatra 613 historie, vývoj, technika, sport - Tuček, Jan (Grada, 2010)
Publikace je věnována poslední generaci osobních automobilů značky Tatra, především typu T 613 z let 1969 až 1997, ale i na něj navazujícímu vozu Tatra 700 z období 1996 až 1999. Z archivních dokumentů a vzpomínek pamětníků vznikla mozaika zajímavých a zčásti dosud nepublikovaných informací o vzniku a vývoji Tatry 613 a o zákulisí zrodu tohoto v mnoha ohledech výjimečného automobilu se vzduchem chlazeným motorem V8 nad zadní nápravou.
Keywords: Retro