Trentovo děvče - Pichl, Jiří (Eknihy hned, 2016)
Na pozadí války mezi farmáři a dobytkáři se odehrává dramatický příběh plný vášnivé lásky a nenávisti. Hlavními aktéry příběhu jsou dva mladí, povahově rozdílní bratři Trentové a dcera dobytkáře a chovatele ušlechtilých koní, citlivá a po lásce toužící Bessy Kindersleyová. Vzniká milostný trojúhelník.
Keywords: Společenské romány