Ohrožená čest - Pichl, Jiří (Eknihy hned, 2015)
Dva znepřátelené rody Baxterové a Forestové mají vedle sebe ranče. Rodina Rosemary Baxterové je v kraji nenáviděna, protože její otec údajně zabil dceru místního bohatého dobytkáře Foresta. Nejmladší z Forestů - Kevin má za úkol Emily ublížit. Ale jeho vztah k dívce se mění z nenávisti v lásku. Nedokáže jí ublížit, ale také nemůže jít proti vlastní rodině a tak se rozbíhá příběh, plný tajemství, překvapivých zvratů, vášně, nepřátelství, nenávisti, lásky a přátelství, který má překvapivé rozuzlení.
Keywords: Společenské romány