Továrna na absolutno - Čapek, Karel (Městská knihovna v Praze, 2018)
Čapkova satirická utopie z dvacátých let 20. století rozvíjí děj kolem převratného vynálezu motoru, který dokonalým spalováním hmoty uvolňuje nejen elektrony, ale i tajemné všeovládající síly.
Keywords: Sci-fi, fantasy