Hermann a Dorothea - Goethe, Johann, Wolfgang, von (Městská knihovna v Praze, 1905)
Epická skladba klasika německého písemnictví je romanticky laděnou selankou, propojenou kontrastním motivem bohatství a chudoby.
Keywords: Světová klasika