Povídání o pejskovi a kočičce - Čapek, Josef (Městská knihovna v Praze, 2018)
Veselé a vtipné vyprávění o pejskovi a kočičce, kteří spolu hospodaří v malém domečku a snaží se všechno dělat jako lidé.
Keywords: Beletrie pro děti