Ohněm a mečem II - Sienkiewicz, Henryk (Městská knihovna v Praze, 2019)
Druhá část historické epopeje z 1. poloviny 17. století rozvíjí osudy hrdinů z prvního dílu a završuje i život vůdce jednoho z nejkrvavějších povstání v Polsku.
Keywords: Historické romány